Melvin en Joey
Over Eeuwige Tuinen

Wie zijn de mensen achter Eeuwige Tuinen?

Wij maken begraafplaatsen weer levend(ig)

Onze Oorsprong

Eeuwige Tuinen werd opgericht door Melvin, geïnspireerd door een bezoek aan de begraafplaats van zijn oma twintig jaar geleden. Geschokt door de verwaarlozing die hij daar zag, besloot hij: dit kan en moet anders. Hij droomde van een plek die netter en mooier onderhouden was; een levendige, uitnodigende rustplaats.


"Good things take time," zei Melvin, en inderdaad, het idee moest rijpen. Maar de wachttijd was het waard.


Samen Sterker

De ontmoeting met Matijs en Steven van Flaire was een keerpunt. Zij brachten de technische expertise die nodig was om het achterste deel van het platform op te zetten, het deel dat klanten zien wanneer ze inloggen. Dit platform maakt grafonderhoud volledig inzichtelijk door voor- en na-foto's, de status van abonnementen te tonen, en biedt een directe lijn voor klantcontact.

Onze Drijvende Kracht

Hanke Amels, onze projectleider, voegde zich bij ons met haar uitgebreide ervaring en netwerk in de uitvaartbranche. Haar deskundigheid is onmisbaar gebleken bij het realiseren van onze ambities.

Joey en Melvin

Onze Missie

Eeuwige Tuinen streeft ernaar een begrip te worden binnen de gemeenschap. Wij willen dat mensen zeggen: "Ik ga even naar de Eeuwige Tuin van mijn vader." Voor nabestaanden creëren we graag plaatsen waar men graag komt, en samen met begraafplaatseigenaren werken we aan onderhoud dat geen sluitpost of zorgenkindje hoeft te zijn.

"Wij maken begraafplaatsen weer levend(ig)"


Neem contact op

Ben je geïnteresseerd om meer te weten over ons? Of wil je de mogelijkheden voor samenwerking bespreken? Wij maken graag tijd voor een kop koffie.

Contact Opnemen